Browbar

Brows

Wenkbrauwen, van oudsher bedoeld om vuil tegen te houden in je ogen maar tegenwoordig helemaal booming en hot. Logisch ook want ze geven ontzettend veel vorm aan je gezicht waardoor deze veel meer spreekt en tevens bepalend zijn voor je uitstraling. Juist daarom is het zo belangrijk om je wenkbrauwen te verzorgen en ze mooi in model te laten waxen. Een model wat bij jouw gezicht, smaak, vorm & wenkbrauw haargroei past. Je zult zien dat je ontzettend gelukkig en mooi mijn deur verlaat.

Waxen

Door middel van de ultra zachte wax die ik bij je gebruik, worden je wenkbrauwen perfect in vorm gewaxed. Dit doe ik uiteraard pas nadat wij samen je wensen hebben besproken. Natuurlijk kan ik je ook adviseren! Ben je bijvoorbeeld altijd al eens nieuwsgierig geweest welke wenkbrauwen en kleur een browbar specialiste bij je vindt passen op basis van je haar en huidskleur én het model en vorm van je gezicht? Of lukt het je zelf maar niet om het juiste model te vinden? Gaat het bijvoorbeeld altijd fout bij het epileren van het begin en eind van je wenkbrauwen omdat je teveel weg gehaald hebt of niet strak krijgt? Laat je dan eens door mij verrassen en sta open voor veranderingen en nieuwe ideeën.

Verven

Daarnaast kun je er ook voor kiezen of je laten adviseren door mij, om je wenkbrauwen te laten verven. Er zijn veel voordelen bij het verven van je wenkbrauwen, zo worden ze voller doordat ik de donsharen mee kleur. Ook wordt de wenkbrauw één geheel doordat ik eventuele lichte haren die tussen de brows zitten mee kleur. Zodoende zie je geen lichtere stukken of gate meer. Om de wenkbrauwen te kleuren overleggen we samen de beste kleur en combinatie totdat je er een goed gevoel bij hebt en uiteindelijk 200% tevreden mijn salon verlaat.

Voordelen die je krijgt als je bij Beautybar Glow je wenkbrauwen laat behandelen;

  • Drie tot vier weken mooie brows waar je niets meer aan hoeft te doen
  • Op langere termijn wordt de haargroei minder door het gebruik van wax
  • Korte haartjes kunnen al verwijderd worden
  • Haartjes groeien minder stug terug
  • Open blik en liftend effect
  • Jarenlange wax & verf kennis
  • Professioneel advies en een serieus luisterend oor als het gaat om je wensen