Nailbar

Handen & nagels

Nagels, in het bezit zijn van zo’n staaltje vakmanschap op je nagels is het wel een must voor elke dame! Er is daarom ook zo ontzettend veel op het gebied van nagels. Wat ik bij mijn Beautybar Glow aanbied, zijn diverse behandelingen op het gebied van nagels & handen. Zo kan je bij mij terecht voor handverzorging, manicuren en super mooie gelnagels in alle soorten kleuren en maten. Er zijn genoeg dames die tegen nagel problemen aanlopen zoals slappe nagels, korte nagels, nagelbijten maar ook droge handen. Ik kan je hierbij helpen door middel van verschillende behandelingen uit te voeren bij je. Twijfel je? Neem contact met mij op voor het juiste advies. Zodoende plan ik een ruime afspraak met je in zodat we alle tijd hebben om jouw weer te laten glowen!

Gelnagels

Gelnagels zijn voor veel dames de uitkomst bij uitstek. Zo heb je 3 tot 4 weken mooie nagels waarbij een kleur ook zo lang meegaat, zijn deze altijd netjes en verzorgd waar je ook gaat en hoef je ze maar 1 x in de maand bij te laten werken waardoor je er verder helemaal geen omkijken meer naar hebt. Ik zet nu 8 jaar gelnagels waardoor ik veel ervaring heb opgedaan in veel verschillende soorten nagels en handen. Voordat ik met gelnagels begon heb ik jarenlang cosmetische handverzorging & manicuren uitgevoerd. Manicuren van de handen is al eeuwen oud en dat is niet voor niks. Dames & heren houden van mooie nagels & handen en dat zet ik, zoals met alle wijsheid van vroeger moet gebeuren, met alle passie voort.

Voordelen van Gelnagels;

Waarom juist gelnagels en geen acryl of solar? Die vraag krijg ik vaker en daarom leg ik dit graag aan de hand van een aantal korte punten aan je uit;

  • Gelnagels zijn zachter, buigzaam en flexibel, hierdoor breken ze minder snel
  • Diverse mogelijkheden op het gebied van kleuren en nail-art
  • Ze hebben een glazend oppervlak
  • Gelnagels zien er natuurlijker uit dan acrylnagels
  • Gelnagels kunnen er in tegenstelling tot acryl makkelijk afgevijld worden
  • Tijdens het zetten van gelnagels hangen er minder chemische stoffen en geurtjes in de lucht wat uiteraard beter is voor iedereen zijn gezondheid!
  • Meer dan 130 kleuren keuzes bij Beautybar Glow
  • Jaren lange nagels & hand kennis